Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Компанія Renault презентувала топову модифікацію Megane GT

Заряджений хетчбек отримав 4-циліндровий дизельний турбодвигун об’ємом 1,6 літра, який завдяки двом нагнітачам видає 165 к.с. та 380 Нм крутного моменту. Цей сучасний силовий агрегат розроблений за участі підрозділу Renault Sport спеціально для хетчбека та універсала. Крім потужного дизельного двигуна, Megane GT DCi 165 може похизуватися низькою витратою пального та непоганими їздовими характеристиками.

Французький виробник запевняє, що з місця до 100 км/год дизельний Renault Megane GT зможе прискорюватись за 8,8 секунд, при цьому максимальна швидкість хетчбека сягатиме 220 км/год. Середня витрата пального не перевищить п’яти літрів дизельного пального на 100 км пробігу. Ще однією особливістю новачка є наявність в базовій комплектації автоматичної коробки перемикання швидкостей під назвою EDC.

На відміну від конкурентів француз має декілька ексклюзивних фішок, якими дивує не тільки автомобільних експертів а й звичайних клієнтів бренду. Отже, з легкої подачі спеціалістів Renault Sport покупець цього хетчбеку отримав спортивні пружини та амортизатори з налаштуванням стабілізатора поперечної стійкості та систему підрулювання всіх чотирьох коліс. Під час проходження стрімких поворотів задні колеса можуть міняти кут нахилу до 2,7 %, таким чином поліпшуючи керованість. Крім цього, в стандартній версії Megane GT обладнаний системою попередження виїзду за межі обраної смуги, розпізнавання дорожніх знаків, адаптивними фарами головного світла, круїз-контролем, клімат-контролем, 18-дюймові легкосплавні диски та датчиками паркування.

В салоні хетчбека головне місце посідає 8,7-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи. Незвичайний дизайн інтер’єру виграшно виділяє новачка серед усіх представників С-класу. Звісно, спортивному автомобілю додали трохи елементів та деталей, які притягують погляди звичайних автовласників, а згодом переходять у розряд сучасної автомобільної класики. Якість матеріалів обробки салону приємно вражає та не поступається німецьким хетчбекам.

Топову модифікацію Renault Megane GT DCi 165 вже можна замовити у дилерській мережі по всій Європі.  Орієнтовна вартість цієї моделі не перевищить 30 тисяч євро…

 

 

16.06.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Компанія Renault презентувала топову модифікацію Megane GT

Політика конфіденційності